4. juni 2023

Program NB !! Treningsleir i Strandebarm 20 – 22.september 2019

FIL AKS-77 ønsker juniorer i alderen 11-19 år velkommen til en helg i Strandebarm med trening, sosiale aktiviteter og moro! Vi vil gjerne ha foreldre med også!

Avreise fredag ettermiddag og hjemreise søndag etter lunsj.

Vi skal bo på sportellet i Strandebarm som ligger like ved friidrettsbane og svømmehall. Transport til og fra hotellet vil skje med privatbiler. Trenger du skyss, er det nok andre som har plass. Dette krysser du eventuelt av for ved påmelding.

Prisen for oppholdet er 1300,- pr. person og inkluderer opphold på sportellet i 2 netter, alle måltider, bruk av idretts- og svømmeanlegg, trening og andre aktiviteter.

Vi ønsker å sponse deler av turen og setter en egenandel på 300-500 kr, avhengig av hvor mange som blir med på treningsleiren. (Dette gjelder for både ungdom og foreldre.)

Utstyr som må tas med er 2 sett med treningstøy som kan brukes ute/inne, badetøy, klær til uteaktivitet tilpasset værmeldingen, klær som benyttes til reise, måltid og «rolig» inne aktivitet.

 

Vi kommer tilbake med mer informasjon når det nærmer seg. Har du spørsmål kan du sende en e-post til post@aks-77.no, eller ta kontakt med trenerne eller noen i styret.

Håper du blir med!

Påmelding på lenken innen 17.september.

Med vennlig hilsen

Styret


Her kommer programmet og deltakerlisten. Ta gjerne å avtal hvem som skal kjøre med hvem. Gi beskjed på FB.

Velkommen !!

 

Program til treningssamling i Strandebarm 2019

 

 

Legg igjen en kommentar