4. juni 2023

SOMMERLEIR I FRIIDRETT for ungdommer mellom 14-17 år

Bli med på sommerens høydepunkt – SOMMERLEIR I FRIIDRETT for ungdommer mellom 14-17 år. Sommerleir 2018 blir arrangert 24. – 28. juni i Skien og påSkien Fritidspark.

Sommerleir arrangeres for 20. år i regi av Norges Friidrettsforbunds ungdomskomité. Dette er en uke fylt med morsomme aktiviteter som lagkonkurranser, diskotek, stafetter og friidrettstrening med dyktige trenere.

Leiren er et flott sosialt arrangement og et perfekt sted å skaffe seg nye venner!

Hvor:

Leiren arrangeres i Skien og Skien Fritidspark, som ligger 3 km utenfor Skien sentrum på Klosterskogen ved Travbanen. Fra Oslo tar det ca 2 timer i bil til Skien fritidspark. Hotell fritidsparken ligger midt i hjertet av Skien Fritidspark. Hotell fritidsparken består av 52 hotellrom og 10 enkle leiligheter, slik at vi skal sove godt under leiren. Hotellet ligger i fredelige omgivelser med et mangfold av aktiviteter og flott natur rett utenfor døra, blant annet en flott friidrettsbane vi skal benytte.

Det blir satt opp buss 24. juni som kjører fra Gardermoen, Oslo S og Drammen samt fra Lillehammer like etter Veidekkelekene avsluttes. Det er også mulig å komme seg dit på egenhånd. Les mer om hvordan man kommer seg til Skien HER.

Pris:

– Før 15. april: kr. 2850,-

– Før 15. mai: kr. 3000,-

Prisen inkluderer alt av kost og losji alle dagene på leiren.

Påmelding og informasjon:

Gå til friidrett.no for mer informasjon om leiren. KLIKK HER for påmelding.

Ta kontakt med oss dersom det er spørsmål.

Kontaktinformasjon finner du på friidrett.no, i påmeldingsskjemaet og på vår facebook-side.

Mvh

Ida Cathrine Bjune

Leder på sommerleir

Legg igjen en kommentar